La Filosofia

Aquest projecte neix de la il·lusió, l’experiència i la ferma creença en el bàsquet com a BH71-03-7809-basketball-1-248x300esport. Per a nosaltres és important que tothom que forma part del club (junta directiva, tècnics, entrenadors, jugadors i famílies) se senti vinculat i identificat amb el camí que junts encetarem cada temporada.

El club de bàsquet Poblenou és un club sense ànim de lucre que vol ser transparent en les seves gestions i comunicacions amb aquells que en formen part. Com a comunitat esportiva hi ha la necessitat de tenir unes normes bàsiques de cooperació, respecte, participació però també el deure de fomentar lligams positius entre els seus integrants així com el repte d’una comunicació àgil amb els membres del club i amb l’entorn proper.

El nostre club vol promoure la participació esportiva i la motivació, que ens porti a un cert grau d’exigència i competitivitat, sempre, però, prioritzant les persones.

Volem, per davant de tot, que tothom que forma part d’aquest club, sigui bona gent, que tracti els companys i els adversaris amb respecte i educació.

Pensem que l’esport, en aquest cas el bàsquet, és important; però és necessari compaginar-ho amb els estudis per a aconseguir una educació global dels nois i noies en tots els aspectes.

Tant els valors com l’esforç, la disciplina, el compromís, la superació,… no són res sense el respecte, l’esportivitat, la il·lusió, la cohesió i el treball en equip.

Al llarg del camí que compartirem temporada rere temporada volem que la filosofia i el sentiment del club es mantingui en el temps; el club ha d’esdevenir el model, l’exemple i la referència on emmirallar-se per poder sentir-se’n part.

El club, amb el seu esperit solidari i de compromís podrà col·laborar amb entitats i associacions socials, esportives i culturals de proximitat, per a fomentar també, entre els nostres integrants, aquests sentiments.

Volem que el nostre club, sigui un club referent al barri, pel seu joc, pel seu estil, per la seva manera de fer i per la gent que el forma.

TOTS SOM CB POBLENOU